Aviatická pouť 2014 :: LeteckeMuzeum.eu

Aviatická pouť 2014

15.07.2014 14:08

Ve dnech 31. 5. – 1. 6. 2014 se naše muzeum zúčastnilo Aviatické pouti v Pardubicích.

 

Když jsme tady před čtyřmi lety byli poprvé, celý víkend provázelo azurové nebe a teploty, které se hodí spíše k moři. Tentokrát se sice slunce střídalo s deštěm častěji než jsme potřebovali, ale naši dobrou náladu to nemohlo v žádném případě ohrozit :-)

Víkend, na který jsme se dlouho těšili, pro nás vlastně začal už  v pátek ráno, kdy jsme s naloženým kamionem vyjížděli od muzea. Po 5-ti hodinách bezproblémové jízdy, jsme dojeli na letiště v Pardubicích a mohli začít stavět naši expozici, dosud největší, jakou jsme kdy někam dovezli. Když jsme byli konečně hotoví, přišel za námi jeden z pořadatelů a s omluvou nám vysvětlil, že se musíme posunout na jiné, přibližně 300 metrů vzdálené místo. Naše „nadšení“ bylo opravdu velké :-( Naštěstí, po celou dobu přesunu nám počasí přálo a pršet opět začalo, až když jsme měli zase vše pod střechou :-) Do večera jsme potom mohli už jen relaxovat a v klidu se kochat letadly jak na zemi, tak ve vzduchu.

Sobota i neděle nám utekly jako voda a my už museli zase balit. Vzhledem k dlouhé cestě, kterou jsme měli před sebou, jsme museli začít hned po obědě. Teď už jsme štěstí na počasí neměli a trochu (někteří dost) zmokli :-) Ale to už jsou jen maličkosti, protože v naší paměti nakonec stejně zůstane jen vzpomínka na tři krásné dny mezi letadly a naděje, že tady nejsme naposledy ;-)

 

Fotografie k článku:

 

https://leteckemuzeum.galerie.cz/6323850-aviaticka-pout-pardubice-2014

Vyhledávání

Kontakt

Správce muzea a průvodce muzeum@suchdol-nad-odrou.cz Kamila Böhmova
605 113 310
724 389 269